hg

När ja va liten så fanns det ett barnprogram som handlade om en groda som va väldigt klok o vis, hon bodde i en damm o va en sån där som hade svar på ALLT! Tror de hette ”mamma groda, säg mig en gåta” eller någonting sånt. Du e änna lite som den däringa grodan de ä därför ja nu kommer till dig med de här..
Ja e en sån som grubblar o e otroligt impulsiv o inte tänker på konsekvenser samtidigt som ja analyserar o riktigt dissekerar nästan allt. O ja förstår nu att ja har varit jävligt dum som inte har fattat någonting, eller ens såg tecken på att Mattias hade känslor eller hur vi uppfattades av omvärlden. De här med katterna har varit en utav de dummaste ja har gjort tror ja (nu på senare tid iaf, ja har gjort många dumma saker) Sharif ska ju ha katterna o det var ju först mening att han skulle ha dom nu på torsdag men som ja sa till dig igår så kan han inte ta dom för han har ingen nyckel. Nu fick jag svar från Mattias att de inte kommer vara i livet nästa vecka o att han ringer till veterinären imorgon. Ja pratade me Sharif som inte har nån möjlighet alls att ta dom denna vecka o ja hade inget annat val än att bekänna de hela för mamma o hoppas på att hon kanske kunde förbarma sig över min tanklöshet o katterna o förhoppningsvis låta dom bo här tills nästa vecka MEN de kom inte på fråga o om ja nu var ”så jävla dum i huvudet som ja antagligen faktiskt e” så får ja stå för mina handlingar o att de e mitt eget fel som var så blå att jag inte fattade de här med Mattias så får han göra sig av med dom.
Man säger ju ”det här var droppen som fick bägaren att rinna över” och jag tror att detta var den droppen, ja har suttit och försökt formulera detta i över en timma. När ja skulle hem idag så träffade ja både Annika o Carina på torget o Carina ropade efter mig ”kom och hälsa på snart vi saknar dig” Ja e en sån som inte gråter, kan behärska mig och stänga in sånt som vill komma ut men ja grät, hela vägen hem på bussen så grät ja o nu kommer de igen. Ja känner mig så maktlös o mår kukhelvetes SKIT dåligt. Mattias kommer att mörda mina katter o de e mitt fel.


RSS 2.0